Op vakantie met je eigen paard?

Je bent opzoek naar vakantie in de bosrijke omgeving van Apeldoorn, maar je wilt je trouwe viervoeter niet missen in die periode.
Wat is er nou fijner om samen die vakantie te vieren! Heerlijk rijden door de Veluwse bossen en over de heide.
De ligging van Pony-centrum Thea Koopman is centraal. Je kunt diverse ritten, dagtochten en trektochten vanaf de manege rijden.
De ritten zijn een ware ontdekkingsreis. Je rijdt door de verschillende landschappen, bos, heide en zandverstuiving, maar ook door de verschillende soorten bossen met naaldbomen en loofbomen. Deze routes zijn zowel voor aanspanningen als voor paarden onder het zadel uitgezet.

Pony-centrum Thea Koopman biedt u de mogelijkheid, uw paard/pony voor korte tijd te stallen.
Bijvoorbeeld bij een vakantie of een trektocht. Reserveer tijdig!

Uw trailer kan, tijdens uw verblijf, bij ons op het terrein worden geparkeerd.
U kunt vrij gebruik maken van onze faciliteiten. Voor bodembedekking in de stal hebben wij  stro.
De paarden krijgen 2x maal per dag brok en 2x per dag ruwvoer. De prijs is € 15,00 per dag per pony/paard.

De Veluwe

Eén van de mooiste natuurgebieden van Nederland is de Veluwe. Uitgestrekte bossen en heidevelden worden afgewisseld door polders, landbouwgebieden en zelfs zandverstuivingen. Aan deze variëteit van aangezichten dankt de Veluwe zijn unieke karakter. Naast het landschap is de fauna op de Veluwe uniek in Nederland. In alle streken kunt u een breed scala van diersoorten tegenkomen zoals daar zijn: herten, moeflons, wilde zwijnen en vossen. Met een beetje geluk loopt u ze tegen het lijf.

Veluwetrail

De routes, die samen een lengte van meer dan 300 kilometer over de Veluwe vormen, kennen geen start- of eindpunt. U kunt dus op elke plek op de route beginnen en de afstand rijden die u graag wilt. Het is zelfs mogelijk de route in twee richtingen te rijden. De dagtochten die u langs de doorgaande routes tegenkomt, hebben een lengte van ongeveer 30 kilometer. De doorgaande route van de Veluwe Trail is ongeveer 160 kilometer lang en beslaat de gehele Veluwe.