FNRS Zitcompetitie

FNRS / KNHS Harry’s Horse zitcompetitie regiofinale Woudenberg 2018.

Terug uit Woudenberg en wat hebben we een mooie dag met elkaar beleefd. Gezelligheid alom, goede rij prestaties van onze tien ruiters en als klap op de vuurpijl: vier ruiters die door mogen naar de kwartfinale en…………. we zijn uitgeroepen tot “Bestzittende Ruitersportcentrum Regiofinale 2018”!! En daar hebben al onze tien ruiters hun steentje aan bijgedragen. Super gedaan Ronald (3e en door), Emma (1e en door), Aniek, Sanne (2e en door), Meike (4e en door), Noa, Julia, Sophie, Jeske en Merel!! En toen de organisatie tijdens de prijsuitreiking aan Thea vroeg hoe ons Pony-centrum tot deze prestatie gekomen is, was haar antwoord: “Zie de slogan op onze buttons – Samen, met veel plezier vooruit! – en……. we hebben onze prestaties ook mede te danken aan onze twee stokpaardjes Velvet en Sunrise. Na vandaag zijn Velvet, Sunrise, onze tien ruiters, onze instructeurs en ons Pony-centrum echt wel beroemd in Woudenberg!!! Op naar de kwartfinale in september.

 

     

 

https://www.knhs.nl/nieuws/2018/eerste-regiofinales-harry-s-horse-zitcompetitie-2018

FNRS kwartfinale zitcompetitie 2017.

Larissa en Ronald hebben het super gedaan met de kwartfinale van de zitcompetitie in Blokker. Alleen zijn beiden helaas niet door naar de halve finale. Larissa is leuk gemiddeld geëindigd en Ronald kwam net een kwart puntje te kort om door te mogen. Dat kwart puntje was toch wel een beetje zuur. Toch hebben we met elkaar een gezellige dag beleefd en tussendoor zijn we nog even als ’toerist in eigen land’ naar Volendam geweest.

    

     

  

FNRS zitcompetitie regiofinale den Ham 2017.

Onze 11 geselecteerde ruiters hebben in Den Ham tijdens de regio finale van de zitcompetitie, hun beste beentjes voor gezet. Iedereen heeft enorm zijn/haar best gedaan en wanneer de deelnemers na hun proef uit de baan kwamen, kon je je afvragen wie er nu het meest bezweet was; het paard of de ruiter?
Larissa en Ronald zijn geselecteerd om door te mogen naar de kwartfinale! Op naar de kwartfinale in september!! 

 

FNRS kwartfinale zitcompetitie 2016.

Al onze vijf kwartfinale ruiters super hun best gedaan om zich te kwalificeren voor de halve finale in Ermelo. Helaas is niemand van ons “door”. Er werd door iedereen in Rosmalen heel goed gereden en de verschillen onder elkaar waren heel klein, helaas heeft de jury voor andere ruiters gekozen. Wij wensen alle andere ruiters die wel “door” zijn enorm veel succes aanstaande zondag in Ermelo. Wij komen natuurlijk zondag naar Ermelo om te kijken en te genieten van het mooie evenement Horse Event.

 

  

FNRS zitcompetitie regiofinale den Ham 2016.

Een zeer spannende Regiofinale dag in den Ham.
We hebben enorm genoten van alles; de spanning, de paarden en pony’s die we niet kenden, een onbekende accommodatie, het “nette pak”, de organisatie, de mederuiters en tot slot de uitslag?!?! Ja vooral ook genoten van de uitslag. Al onze negen deelnemers hebben zichzelf in de afgelopen periode enorm verbetert dus eigenlijk hebben we allemaal gewonnen, maar er mogen per categorie maar drie of vier ruiters door naar de kwartfinale in september. Uitslag: In categorie 1 is Noa door naar de kwartfinale. Noa is als eerste van alle categorie 1 deelnemers geëindigd. In categorie 2 mag Kathy door naar de kwartfinale. In categorie 3 hebben wij niet mee gedaan maar in categorie 4 zijn alle drie onze deelnemers door naar de kwartfinale!! Hoe gaaf is dat??? Gewoon vijf ruiters door!!!! Super gefeliciteerd Noa, Kathy, Ronald, Aniek en Larissa!! Op naar de kwartfinale in september!!

 

FNRS kwartfinale zitcompetitie 2015.

Aniek in de halve finale.

 

 

FNRS zitcompetitie regiofinale Woudenberg 2015.

   

 

FNRS halve finale zitcompetitie Deurne 2014.

Esmee in de halve finale.

   

   

FNRS Zitcompetitie 2014
We hebben een vette beker gekregen omdat ons Pony-centrum is uitgeroepen tot het “Bestzittend FNRS Ruitersportcentrum 2014 manege Ravenswaaij” !!!!!
Als dat geen mooie beloning is waar iedere deelnemer zo hard voor getraind heeft. Deze beker gaat zeker een ereplaatsje krijgen in onze kantine!

Lisanne, Jill, Mandy, Esmee, Julie en Kevin. Heel veel succes bij de kwartfinale!!!!!!

   

   

 

 

FNRS finale zitcompetitie 2013.
Gister was het de grote dag voor Kevin, Mandy, ouders/broers/zussen, Thea en aanmoedigers!! Beide hebben ze heel goed gereden in de halve finale. Mandy eindigde als 9e van Nederland!! Kevin eindigde als 3e in de halve finale en moest zich nog een keer bewijzen in de finale. Hier werd hij 2e als “Best zittende ruiter van Nederland”. Wat een fantastische resultaten van Kevin EN Mandy!! Van harte gefeliciteerd met jullie resultaten, om trots op te zijn!! Op naar volgend jaar!